Aluevaaliteemani 2022

Aluevaalit lähestyvät, mutta mistä on kyse?

Suomeen muodostetaan uudet Hyvinvointialueet vastaamaan pelastustoimen, sosiaalityön ja terveydenhuollon vastuualueista. Kokoomus ei halunnut lisää byrokratiaa, mutta haluamme olla mukana tekemässä päätöksiä.

Olen 39v vantaalainen ekonomi, jolla on talousasioiden lisäksi kokemusta VPK-toiminnasta ja räjähteisiin liittyvistä hälytystehtävistä. Olen ehdolla Vantaa-Kerava hyvinvointialueella ja minulla on kolme vaaliteemaa:

1. Nopea apu. Oli sitten kyseessä tulipalo, sydänkohtaus tai mielenterveysongelma, on avun saavuttava nopeasti – kaikille.

2. Järkevä taloudenpito. Uusi hallinnon taso ei saa nostaa julkisia menoja ja verotuksen tarvetta. Maksamme jo nyt liikaa.

3. Työhyvinvointi. Sotealoilla ja pelastustoimessa tehdään pienellä palkalla rankkaa työtä meidän kaikkien terveyden ja hyvinvoinnin eteen. Tekijöistä on pulaa, koska olosuhteet ovat erittäin rankat ja palkat ovat jääneet jälkeen. Tähän on tultava muutos.

Uskon että meidän on mahdollista löytää lisää resursseja tekemällä tiiviimpää yhteistyötä yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Lisäksi meidän pitää olla valmiita tehostamaan prosesseja ja karsimaan hallintokuluja. Näin toimimalla varmistetaan nopea apu, lyhyemmät jonot ja paremmat työskentelyolosuhteet – ilman veronkorotuksia.

Äänestä Vantaa-Kerava alueella talousosaajaa veivaamalla lappuun #197

Ennakkoäänestys 12.-18.1.2022
Äänestyspäivä 23.1.2022

#Norpallaonasiaa

Norppalive somessa:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *